Sans soucis bij Wendy

Een mooie huid

Komt u eens langs in mijn schoonheidssalon voor een complete schoonheidsbehandeling. Bij deze verwennerij voelt u de hectiek van alledag van u afglijden. Ik ben ervaren in het behandelen van de probleemhuid, zoals acné. Voor jongeren hanteer ik hierbij een speciaal tarief. Ook voor losse behandelingen sta ik voor u klaar, bijvoorbeeld voor het epileren van de wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip.

Kwaliteitsproducten van Sans Soucis

Ik werk uitsluitend met kwaliteitsproducten van het merk Sans Soucis. Sans Soucis is het enige merk ter wereld dat gebruik mag maken van het thermale bronwater uit Baden-Baden. Dit water, dat in alle producten wordt verwerkt, zorgt voor een extreem hoge huidtolerantie. Dit komt doordat het veel mineralen en sporenelementen bevat. Het maakt Sans Soucis producten geschikt voor alle huidtypen, zelfs de overgevoelige. Voor ieder huidtype heb ik een geschikt product in mijn assortiment.

Sans soucis bij Wendy

Deze producten verkoop ik ook aan huis. U kunt hiervoor telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.